Bon Poids et Compagnie

Voor de periode dat alles bij ons stil heeft gelegen was onze kaas al te koop bij het winkeltje “Bon Poids et Compgnie” van mijn goede vriend Alain. Ik heb er ongetwijfeld al wel eens over geschreven.

Tijdens de periode dat bij ons alles stil heeft gelegen heb ik ongeveer een jaar, met veel plezier, gewerkt in dit winkeltje als veelzijdig inzetbare medewerker. Toen was al duidelijk dat de huur van het pand waarin het gevestigd was te hoog was om er redelijk te kunnen draaien. De zaak is dan ook, een tijd nadat ik stopte met werken, gesloten.

Nu weer open, in een ander pand, (nog) méér in het centrum, met een lagere huur, gaat Alain nog een poging wagen om een goed draaiende zaak te krijgen, met natuurlijk weer onze kaas erin. Hij wilde zo snel mogelijk open, nog lang niet klaar, en nog lang niet vol met produkten. Ik hoop van harte dat het hem deze keer lukt, de genereuze chaoot, en dat het niet eindigt zoals het verhaal van de koning (zie Het graf van de koning.) die voor zijn koningschap een aantal jaren in het nieuwe, oude, winkelpand gewoond heeft!

 

 

Geplaatst op 12 september 2019, in Fromagerie la Pinsonnie en getagd als , , , , . Markeer de permalink als favoriet. 2 reacties.

  1. oh nee, ik gun hem van harte alle succes toe, ❤

    Like

Reageer hier, als je wilt!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: