(Geen) Foto’s

Wat vervelend nou, het lukt me niet om de foto’s die ik afelopen zondag maakte van de telefoon op de computer te krijgen. Het “krijgertje” (de telefoon) is op een aantal punten niet helemaal in orde. Misschien moet ik toch gaan investeren in een i-phone, of terug naar het oude simpele telefoontje dat ik had. Maar ja, ik heb inmiddels ontdekt dat SMS-en soms handig is, en het maken van foto’s met je telefoon ook, en dat gaat eigenlijk niet met het kleine ding. Voorheen maakte ik de foto’s altijd met de kleine camera die we hebben, en dat ging redelijk, alleen daar moest je altijd zo bij nadenken (dat je hem bij je had wanneer dat nodig was). Zo’n telefoon neem je eigenlijk altijd mee. Ik heb zelfs een écht goede camera (Fujifilm Finepix HS10) in de kast liggen, niet te geloven maar echt waar, gekregen van een (rijke) kennis die hem toch niet gebruikte. Maar die is weer zo groot, en daarmee moet je er echt mee opuit gaan om foto’s te maken. Ik heb even een moment gedacht dat ik dat zou doen toen ik mee heb gedaan aan een beginners cursusje fotograferen bij mijn kennis Lydia. Lydia fotografeert bruiloften, en hoewel ik daar niks mee heb, kan ik niet anders dan zeggen dat ze prachtige foto’s maakt van sprookjesachtige bruiloften (www.lydiataylorjones.com). Tja, wat kan ik ervan zeggen, …. mijn creativiteit ligt blijkbaar op een ander vlak.

Geplaatst op 4 september 2019, in Het leven in Frankrijk. Markeer de permalink als favoriet. 4 reacties.

 1. Zo hee, ik heb even op de link van Lydia geklikt, wat een fantastische, ontroerende foto’s. Als ik ging trouwen bij jullie in de buurt, dan was de fotograaf nú gevonden.

  Like

 2. ze maakt prachtige foto’s, anders dan anders en súperleuk, met i tunes kun j e vrij snel foto’s importeren naar je pc, maar mét camera op stap nóg leuker vind ik :-), alhoewel ik foto’s heb gezien van een one telefoon, dat is het merk, en wowwwww mindblowing zó mooi

  Like

  • Ja, als ik dan al zo’n bruiloft gehad zou willen hebben…. dan had ik er zo’n fotograaf als Lydia bij gewild. Dat was niet het geval toen met mijn Rik trouwde op de gratis dag in het gemeentehuis van Almere!

   Like

Reageer hier, als je wilt!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: